Mijn dagindeling

Vanaf 7.00 uur komen de kindjes met hun ouders binnen. Na de overdracht en het uitzwaaien, kunnen ze spelen. Als alle kindjes er zijn, volgt er een gezamenlijk moment waarin we zingen en aandacht voor elkaar hebben. Daarna gaan de jongste kindjes slapen en is er vrij spel voor de andere kindjes. Tegen 10 uur eten we fruit aan tafel. Bij regen, gaan we knutselen en werken we met een wisselend thema. Om 12 uur eten we aan tafel brood. Na de lunch, gaan er weer kindjes slapen. Met de kinderen die niet meer slapen, doe ik een spelletje. Tegen 3 uur  is er weer een eet-en –drink-momentje, om daarna weer vrij te spelen, en bij goed weer lekker naar buiten in de tuin of naar de kinderboederij met de bolderkar. Tegen 6 uur zijn de laatste kindjes opgehaald, maar iets later is ook geen probleem.

Werken met kinderen is mijn passie, ik geniet van ze, ik volg en stimuleer hun ontwikkeling, ik heb oog voor de kinderen individueel en in groepsverband. Rust, gezelligheid en regelmaat zijn woorden die bij mij passen.

De baby’s die flesvoeding/borstvoeding krijgen, kunnen hun eigen voedingsschema aanhouden. Ouders kunnen aangeven, welk voedingsschema zij voor hun kindje willen.

Ik werk met thema’s die terugkomen in de liedjes en knutselwerkjes. Maar er is ook aandacht en ruimte voor eigen inbreng van de kindjes.

Opvangaanbod Gastouder Maarssen
Opvangdagen: maandag dinsdag en donderdag
Leeftijd: 0 – 4 jaar
Opvanglocatie: bij gastouder thuis

Extra’s
Er wordt opvang geboden van 07:00 tot 19:00 uur.

Uw kind aanmelden?

Opzoek naar liefdevolle opvang binnen een kleinschalige en huiselijke omgeving. Meld je online aan via het inschrijfformulier.

Scroll naar boven