Kwaliteiten op een rij

Kleinschalige opvang
Gastouder Maarssen is een kleinschalige opvang, met een informele huiselijke sfeer. Iedere opvangdag zorg ik met veel liefde en plezier voor je kindje. Dus altijd hetzelfde vertrouwde gezicht.

Ontwikkelings gerichte opvang

Gastouder Maarssen werkt met het pedagogisch programma KIKI. Dit is een veelzijdig educatief programma voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De activiteiten zijn verwerkt in maandthema’s.

Ik werk ontwikkelingsgericht en bied de activiteiten aan in de zone van de naaste ontwikkeling, door goed naar de actuelezone van het kind te kijken.

Daarbij wil ik graag opmerken dat het thematisch werken geen keurslijf mag worden. Het speelse en informele leren van jonge kinderen blijft voorop staan.

Goed contact met de ouders

Je kindje breng je 2 tot 3 keer per week naar Gastouder Maarssen. Een fijn contact met elkaar is daarom heel belangrijk.

Je wilt niets liever dan volledig onbezorgd naar je werk te gaan. Het zorgen voor je kind betekend het ontzorgen voor jou. Vanzelfsprekend is er gedurende de dag ruimte voor een foto of een kort berichtje hoe het met je kleintje gaat.

Om ook eens de andere ouders te ontmoeten en de kinderen waarmee jouw kindje speelt tijdens de opvang organiseer ik jaarlijks een BBQ. Dit is ieder jaar weer een hele gezellige avond en wordt zeer goed ontvangen door de ouders en kinderen.

Buiten Spelen

Het is voor iedereen goed om lekker veel buiten te zijn. Dus dit is iets wat ik heel belangrijk vind. Zodra het weer het toelaat gaan we naar buiten. In de tuin of als de groep het toelaat met de bolderkar erop uit.

Sinterklaasfeest

Sinterklaas is “HET” kinderfeest van het jaar. Dus wordt dit groots gevierd. De Sint komt ieder jaar op bezoek voor de kinderen van Gastouder Maarssen, en alle broertjes en zusjes mogen dan ook komen. Ieder jaar is dit samen met alle ouders en kinderen een heel gezellig leuk feest.

Uw kind aanmelden?

Opzoek naar liefdevolle opvang binnen een kleinschalige en huiselijke omgeving. Meld je online aan via het inschrijfformulier.

Openingstijden

Gastouder Maarssen is op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 7.00 uur tot 19.00.

U kunt altijd even contact met mij opnemen om gezamenlijk even te kijken naar de exacte mogelijkheden.

Bedrijfsgegevens

Gastouder Maarssen staat landelijk ingeschreven bij het landelijk register kinderopvang (LRK) onder inschrijfnummer: 162916462, en staat geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer: 30285070

Neem contact op

Graag leg ik u nog wat meer uit over mijn activiteiten en over gastouderopvang in het algemeen. Heeft u desondanks toch vragen, neemt u dan gerust contact met mij op.

Scroll naar boven