Even voorstellen

Mijn naam is Nicole Frank, geboren en getogen in Utrecht. Samen met mijn partner Raimond, mijn zoon Dave (2006) en mijn dochter Chanel (2008), wonen wij in Maarssen in de wijk “de hoge brug”. Een kindvriendelijke wijk waar wij dan ook met veel plezier wonen. Omdat ik graag met kinderen wilde gaan werken nadat ik zelf moeder was geworden, heb ik de nodige diploma’s hiervoor behaald. Dit heb ik in 2008 allemaal met succes afgerond en houd dit jaarlijks bij door trainingen. Ook de verplichte EHBO is vanzelfsprekend altijd up to date.

Boven alles staat dat de kinderen zich op hun gemak moeten voelen en de ruimte hebben om zichzelf te kunnen zijn en te kunnen ontwikkelen op hun eigen niveau. Hoe klein de kinderen ook zijn, ik leer ze normen en waarden en iedereen wordt met respect behandeld. Ook het speelgoed en niet te vergeten onze hond Soof (Labrador) Jong geleerd is oud gedaan, toch?

De leeftijdsgroep waarbinnen ik werk loopt van 0 tot 4 jaar. Wij beschikken over een mooie ruime speelkamer waar de kinderen zich lekker kunnen vermaken met het speelgoed van alle leeftijdscategorieën.

Samen knutselen ,verven ,koekjes bakken ,heerlijk om dit samen te doen in de speelkamer. Daaraan grenzend een prachtige buitenruimte/tuin met alle gemakken van dien. Deze tuin in volledig omheind en de kinderen kunnen niet weg. Zodra het weer het toelaat zijn we lekker buiten.

Uw kind aanmelden?

Opzoek naar liefdevolle opvang binnen een kleinschalige en huiselijke omgeving. Meld je online aan via het inschrijfformulier.

Openingstijden

Gastouder Maarssen is op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 7.00 uur tot 19.00.

U kunt altijd even contact met mij opnemen om gezamenlijk even te kijken naar de exacte mogelijkheden.

Bedrijfsgegevens

Gastouder Maarssen staat landelijk ingeschreven bij het landelijk register kinderopvang (LRK) onder inschrijfnummer: 162916462, en staat geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer: 30285070

Neem contact op

Graag leg ik u nog wat meer uit over mijn activiteiten en over gastouderopvang in het algemeen. Heeft u desondanks toch vragen, neemt u dan gerust contact met mij op.

Scroll naar boven